Promotional gadgets & product design

 

Present Company is een familiebedrijf dat zich sinds 1999 heeft gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen, maken en distribueren van promotionele producten, gadgets en geschenken. We hebben kantoren in Nederland en België en bedienen van daaruit onze (inter-)nationale klanten.  Onze focus ligt op kwaliteit, trends en merkversterking, de nieuwste gadgets vindt u eerst bij ons.  Daarnaast hebben we voor vrijwel elk product een ecologisch en/of made in Europe alternatief en zijn we gespecialiseerd in onderwijsgadgets, university merchandise.

 

Present Company heeft raamcontracten met meerdere (semi-) onderwijs- en overheidsinstellingen en is full service leverancier : we beschikken over een inhouse ontwerpstudio, een standaard assortiment van 60.000+ artikelen, zijn aangesloten bij vrijwel alle (inter-) nationale brancheverenigingen, beschikken over een zeer uitgebreid productienetwerk in Europa en daarbuiten, kunnen stockeren en (inter-) nationale verzendingen (op afroep) verzenden. Wij verzorgen ook uw mailingen met aangepaste (eco) gadgets.

 

 

       

 

 

Let op: Klik op één van bovenstaande links om direct naar onze webshops te gaan. Heeft u vragen? Neem gerust contact op.

 

Direct ecogadgets shoppen : www.ecogadgetshop.be

Direct de nieuwste gadgets shoppen : www.presentcompanyshop.be

Onze zwarte basiscatalogus : de collectie daarvan staat met ingang van januari 2018 op presentcompanyshop.be

Op zoek naar extra korte levertijd (spoedleveringen) van 2-5 werkdagen?  Dat is mogelijk voor een deel van de collectie, neem hiervoor contact met ons op 

 

Een ontwerp en/of productie op maat? U zoekt iets bij een campagne of event en weet nog niet precies wat? U wil graag meer informatie over iets of een gratis sample? Op zoek naar textiel,  Europese productie of een ecologische variant?  Neem hier contact op.

 

 

^ Naar boven